Снимка PexelsНяма да има нова детска болница в София. Министерство на

...
Снимка PexelsНяма да има нова детска болница в София. Министерство на
Коментари Харесай

МЗ: Без сграда за нова детска болница

Снимка Pexels

Няма да има нова детска болница в София. Министерство на здравеопазването дефинитивно се отхвърли от незавършения градеж, който беше очакван да стане нова детска болница. Това оповестяват от самодейността „ За същинска детска болница “ във Фейсбук, предава Нова тв.

С писмо зам.-министърът на опазването на здравето доктор Димитър Петров оповестява, че на 5 юли ведомството е изискало от своето сдружение „ Здравна капиталова компания за детска болница “ ЕАД да се прекратят всички действия, свързани с осъществяването на контракта за инженеринг, както и всички произлизащи от него процедури по Закон за обществените поръчки, свързани с упражняването на самостоятелен строителен контрол и инвеститорски надзор.

Основание за това от ведомството намират в „ изразената позиция на Министерство на регионалното развитие, че е неприемливо изработването на Подробен организационен проект за споразумяване на градоустройствения статут на незавършения градеж “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР